Interim management

Interim management

Uw CEO, CFO of Head of Controlling is (plots) vertrokken of tijdelijk niet beschikbaar, of u hebt beslist één van hen kortelings te ontslaan.

Dat is een belangrijke gebeurtenis aan de top waar u vaak niet op zit te wachten. U dient er gerust in te kunnen zijn dat de continuïteit niettemin verzekerd blijft. Vertrouwt u de leiding tijdelijk aan mij toe, heeft u een zorg minder. U zal namelijk merken dat ik de zaken op een geïntegreerde manier bekijk en daarbij erg snel tot de juiste inzichten kom. Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle ‘interim management’ opdracht.

Indien er tevens een vraag naar verandering bestaat, is de aanvliegroute een andere. U opteert dan best voor een ‘freelance projectleiding’ rol. Vanuit die positie kan ik de organisatie zowel leiden alsook door een veranderingsproces begeleiden. Afhankelijk van de uitgangssituatie en beoogde wijziging kan dit ook de vorm van een crisismanagement aannemen.

U wil zonder vervanging aan de top toch optimaliseren.

Mogelijks is er (vooreerst) geen sprake van een 1:1 vervanging maar wenst u de organisatie toch naar een hoger niveau te tillen. Mijn aanbod in dat geval: fungeren als ‘rechterhand’. Een positie van waaruit ik tevens een meerwaarde kan betekenen. Als coach, als sparring partner, als ‘liaison’, als ambassadeur of door een ‘focused consultancy’.

Ik verzeker de continuïteit, optimaliseer, geef advies en coach waar nodig.

Artikels

Een succesvolle heropstart van uw bedrijf na de lockdown
Fotoreportage: Elke Van de Locht
Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®