Curriculum

Curriculum

Afgestudeerd in 1997 als ‘Licentiaat in de handelswetenschappen’ aan de Handelshogeschool in Antwerpen heb ik na een auditervaring in de bedrijfs-, bankiers- en verzekeringswereld resoluut voor het ondernemerschap gekozen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn academische bagage verder verruimd: ik behaalde een bijkomende ‘Master in Financieel Management’ aan de Vlekho Business School in Brussel en volgde de opleiding ‘Management voor de ziekenhuisprofessional’ aan de Vlerick Business School in Gent.

Ik kon inmiddels voor diverse organisaties werken. Groot, klein, complex, eenvoudig, en in uiteenlopende sectoren. Zo heb ik ervaring opgedaan in housekeeping, healthcare, chemie, technologie, bouw, informatiediensten en hernieuwbare energie. Ik werkte er de afgelopen 20 jaar in binnen- en buitenland zowel in tijdelijke rollen alsook in permanente functies, en dat o.m. als CFO, CEO, Crisismanager, Changemanager, Finance Manager, Vice President Controlling en organisatie-adviseur.

De ervaringen die ik daarin heb opgedaan zijn erg breed: van operationele controlling tot M&A, van leiderschap over 5 tot 250 medewerkers, van het regelen van betalingsuitstel voor € 2.000 tot het structureren van financieringen van € 500 miljoen. Tevens heb ik opties voor de strategische ontwikkeling van vastgoed uitgetekend, en heb ik vastgoedtransacties onderhandeld. Daarbij heb ik steeds impact gehad op het allerhoogste niveau. Ik was in meerdere organisaties reeds lid van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering.

Binnen Voka heb ik een lerend CFO Netwerk opgericht.

Daarnaast engageer ik me t.a.v. het Centrum voor Avondonderwijs, waar ik beschikbaar ben om diverse onderwerpen te doceren aan jongeren en aan ervaren professionals die hun kennis en inzichten willen verruimen.

Dankzij deze interessante functies kon ik een bijzonder waardevol professioneel netwerk uitbouwen, onder meer met nationale en internationale banken, bedrijfsrevisoren, leasingmaatschappijen, tax specialisten, advocaten en organisatie-ontwikkelaars.

Ik ben gepassioneerd om te creëren en betekenis te geven, en leid vanuit een toekomstvisie. Mijn handelswijze is snel, accuraat, doordacht,
tactisch en tactvol.

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel.

Referenties

Hieronder vindt u een greep uit de organisaties waarvoor ik reeds gewerkt heb.
Fotoreportage: Elke Van de Locht
Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®